Opgave Dag van de Componist

Geef hier jouw evenement of concert op voor de Dag van de Componist 2024 (op en rond 15 juni 2024).

Dit formulier is voor opgave voor publicatie en kaartverkoop door concertorganisatoren. Evenementen in het kader van de Dag kunnen plaatsvinden in de periode 14 t/m 16 juni 2024. Voor deelname gelden de volgende voorwaarden:
- In het programma van je evenement is het werk van tenminste één levende, in Nederland werkzame componist opgenomen;
- Je labelt jouw evenement als onderdeel van de Dag van de Componist en gebruikt hiervoor de door ons verstrekte PR-materialen;
- Alle betrokkenen worden fair-pay betaald voor hun werk;
- We vragen een bijdrage aan de collectieve campagnekas. Je betaalt naar draagkracht. Ben je componist en lid van Nieuw Geneco, vul dan '0' in in het formulier, tenzij je op persoonlijke titel wil bijdragen.

Ga uit van de activiteiten per ticket; als er meerdere evenementen zijn met verschillende tickets en tijdvakken dan maak je meerdere evenementen aan.
Heb je een vraag? Stuur een e-mail naar office@newmusicnow.nl.

Organisator

Organisatie (publiceerbare naam):
Voornaam:
Tussenvoegsel:
Achternaam:
Adres:
Plaats:
Telefoon:
Bankrekening IBAN (voor inkomsten ticketverkoop via New Music NOW):
Tenaamstelling bankrekening (indien anders dan organisatienaam):
E-mail:
Website:
Opmerkingen:

Evenement

Titel:
Locatie:
Plaats:
Datum evenement:
Aanvangstijd:
Eindtijd:

Je kan hier kiezen of je de kaartverkoop via New Music Now wil laten verlopen of via een ander ticketsysteem. Bij de keuze via New Music Now volgt er nog een mail met informatie over uitbetaling, privacy, persoonsgegevens e.d. De kosten voor de kaartkoper zijn in dat geval EUR 2,50 per bestelling.

Kaartverkoop via:
Ticketprijzen Ticketprijs:
Student/jongeren:
Stadspas:
Aantal te verkopen kaarten:
Programma-informatie:
Componisten (noteer welke componisten worden uitgevoerd):

Kies hoe je het beeldmateriaal voor pers en promotie aan ons wil versturen:Voor de collectieve campagne van de Dag van de Componist, vragen we je een financiële bijdrage te doen. Als deelnemer ontvang je van ons PR-materialen, waarmee je jouw activiteit labelt als onderdeel van de Dag van de Componist. Ook ontvang je van ons een PR-toolbox, die je kunt gebruiken om je project zelf onder de aandacht te brengen in de regio. Ook wordt je automatisch een jaar lang netwerkpartner van New Music NOW. Je kan bijdagen naar draagkracht, kies uit de volgende opties:

Bijdrage New Music Now: *

Door het doen van deze opgave, geef je expliciet toestemming aan New Music NOW tot het verwerken en beheren van de evenementgegevens en het delen daarvan met het kaartverkoopsysteem C-TIX. De gegevens van kaartkopers worden gedeeld met jou als concertorganisator.